dimanche 2 mars 2014

Mopsik na predaj

ЉTeniatka na predaj, poteљte vaљe deti љteniatkom. Najkrajљie plemenб љteniatok do kaћdej domбcnosti. Nбjdite si krбsne љteniatko podla vбљho vэberu. Predaj psov - inzercia chovatelskэch stanнc, љteniatka s preukazom o pфvode. Sъkromnб firma MOPS PRESS. bola zaloћenб v roku 1995. Hlavnэm vэrobnэm programom je vэroba a predaj tlakovэch odliatkov z lahkэch kovov - zliatin.

CHS z Hornэch Salнb ponъka na predaj krбsne љteniatka madarskej vyћly s PP po Ъћasne roztomilй 9,5 tэћdnov starб Mops љteniatka pripravenэ odнst. Mops Press, s.r.o. Vэroba a predaj tlakovэch odliatkov z lahkэch kovov pre automobilovэ a elektrotechnickэ priemysel. http://www.mopspress.sk/sk/skindex. htm.

Troљku som sa љpбrala v novinkбch o dneљnom chove mopsov a zarazili ma niektorй,novinkyґґ:oo: Napr. biely mops. Dokonca s modrэmi. Ponъkam na predaj љteniatkб MOPS, sъ zdravй, odcervenй a zaockovanй. viac info Mбm na predaj bravcovй hrtany, hovдdzie hrtany, odrezky z diviny, kuracie.

Charakteristika: Veselэ, velmi priatelskэ k ludom aj ku zvieratбm, bez stopy agresivity. Nenбrocnэ na priestor a na pohyb, velmi mбlo breљe. Je spдtэ s clovekom. Mops - prodбm dospelйho bйћovйho chovnйho psa s PP, bйћovэ s tmavou maskou - Dorian Dog-Lome, vэbornэ, R.CAC, vнtez trнdy. V chovu proveren, fotky.

18 Mбj 2010 KъpaPredaj middot. Kalendбr. Kontakty. adresa - bankovй spojenie - zodpovednн pracovnнci Aukcie, 91. Aukcia sъcasnйho umenia. Mops. Bradбc Labradorskэ retrнver Maltйzsky psнk Mops Nemeckэ ovciak Peruбnskэ nahбc Praћskэ krysarнk Pudel Rodйzskэ ridћbek Rotvajler Shi-tzu Trpaslicн pinc. Spolocenskй a sprievodnй psy, Predam Mops љteniatko bez PP,psa. Ponъkam na predaj Mops љteniatko psa bez PP. Otec:2xJCH,Klub Vнtaz.

Predaj psov - logo Ponъkam na predaj cistokrvnй љteniatka yorkshirkeho teriera. Mops. ikona kategуrie Nemeckб doga. ikona kategуrie Nemeckэ ovciak. Vianocnй plemena Mops љteniatka zadarmo. Plemena Mops љteniatka Muћ a ћena je teraz k dispozнcii a je pripravenб нst. Sъ nбdhernй Mops Љtenatб Krбsne a.

Mopsik na predaj

13. Okt. 2014 Otec:ciernэ mops toho vбm moћem ukazat na fotke.100% zdravotny stav pekna gulata hlava dlho sme hladali pre nu peknйho typovйho psнka.

Profil spolocnosti Mops Press, s.r.o. Snina, zбkladnй ъdaje a hospodбrske vэsledky za HERRYS ponъka na predaj rod. dom (ъћitkovб plocha domu 170 m2). 031/ 381 2749 E-mail: dreviny@dreviny.sk mobil: 0948 877 888 (predaj rastlнn) mobil: 0903 Slovenskэ nбzov: Borovica horskб (kosodrevina) Mops. Latinskэ. Jбn Jankaj MOPS. penziуn poskytujъci ubytovanie, k drevo - predaj middot. drevo vэroba middot. drogйria a chйmia - p farby a laky - predaj middot. fasбdy - zateplenie.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.